Verlagen Adaptive Air Suspension (AAS)

Verlagen Adaptive Air Suspension (AAS)

Wanneer uw auto is voorzien van af fabriek (AAS) Adaptive Air Suspension (luchtvering) is het mogelijk om deze softwarematig te verlagen. Deze verlaging zorgt voor enerzijds beter weggedrag en anderzijds betere looks. Standaard is een auto met luchtvering op zijn laagste stand zo’n 35mm verlaagd. Wanneer wij de AAS verder gaan verlagen kunnen wij dit tot zo’n 49mm verlaging brengen. Hiermee verlagen wij de auto met maximaal 14mm. Verder blijft via Audi Drive Select de mogelijkheid om zelf de auto hoger en lager te kunnen zetten.

Adaptive Air Suspension wordt bij Audi & Porsche geleverd in combinatie met actieve dempers. Deze dempers kunnen door middel van elektromagneten harder en zachter gezet worden. Nadat wij de auto verlaagd hebben neemt de hardheid van de actieve dempers toe. Hierdoor wordt de weglegging met name in de bochten aanzienlijk verbeterd voor een sportieve rijstijl.

Kortom het verlagen van uw auto heeft niet alleen een betere cosmetische look maar zorgt ook voor een betere wegligging.

 

Leave comments

Back to top