Services

Een overzicht van onze services & projecten

Premium Audio DSP Optimalisatie   Is uw auto uitgerust met een af-fabriek Bang & Olufsen, Bose, DynAudio, Canton, Beats of ander Premium Sound Systeem dan kunnen wij u onze Premium Audio DSP optimalisatie aanbieden.     Van een dergelijk premium audio systeem mag u het allerbeste geluid verwachten maar helaas laten deze systemen voor veel klanten toch nog te wensen over. Met onze maatwerk optimalisatie tillen wij uw premium audio systeem naar een hoger niveau voor de ultieme audio beleving.     Uw af-fabriek Premium Sound Systeem is uitgerust met een geavanceerde DSP (Digital Sound Processor) die kort gezegd het geluid van uw speakers regelt en aanstuurd. Hierop passen wij de software aan in [...]
Lane Assist
Active Lane Assist

Active Lane Assist ondersteunt de bestuurder door middel van subtiele stuuringrepen bij het aanhouden van de eigen rijstrook. Het systeem waarschuwt met een stuurwieltrilling als onbedoeld wordt afgeweken van de rijstrook.

Active lane assistondersteunt met milde, corrigerende stuuringrepen bij het aanhouden van de eigen rijstrook. De rijstrookassistent is actief als de bestuurder zonder gebruik van de richtingaanwijzer een herkende wegmarkering dreigt te overschrijden. Het systeem ondersteunt van ongeveer 65 tot 250 km/h. Apart instelbaar is of het stuurwiel ook gaat trillen.   U kunt de Active Lane Assist verkrijgen op de volgende Audi modellen:  
Verkeersbordherkenning

Verkeersbordherkenning (VZE) helpt om in het oerwoud aan verkeersborden de geldende snelheidslimieten te onthouden. Herkenning en weergave van inhaalverboden, snelheidslimieten en einde van alle door verkeersborden aangegeven verboden. 

Het systeem houdt rekening met bijzondere omstandigheden zoals regen, mist en snelheidsbeperkingen die alleen op bepaalde momenten van de dag gelden. De verkeersbordherkenning kan overweg met standaard snelheidsaanduidingen die in het zicht van de camera komen. Op basis van de navigatiegegevens worden de opgemerkte snelheidslimieten gecontroleerd en automatisch op het display van de virtual cockpit getoond. De weergave van de verkeersborden is in te stellen via het multifunctionele stuurwiel. De virtual cockpit toont maximaal drie verkeersborden tegelijk. Het is ook mogelijk om een relevant bord te tonen als aanvulling op bijvoorbeeld de digitale snelheidsweergave.        Uiteraard krijgt u [...]
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera retrofit

Heeft u moeite met achteruit inparkeren, of wilt u het gewoon voor het comfort? Een achteruitrijcamera is altijd handig!

Wij kunnen op veel modellen een achteruitrijcamera monteren, compleet geïntegreerd in de systemen van de auto.

Wij monteren uitsluitend originele onderdelen en kunnen daardoor kwaliteit garanderen. Na het plaatsen van de onderdelen coderen wij de reeds aanwezige stuurapparaten om waardoor een perfecte integratie ontstaat. Dit is dus incl. de stuurlijnen in beeld zoals het origineel ook aanwezig is. Zowel voor wagens met parkeersensoren voor en achter, alleen achter, of zonder parkeersensoren is vaak een oplossing.

Wij monteren achteruitrijcamera’s op de volgende modellen:

 • Audi A1/S1
 • Audi A3/S3/RS3
 • Audi A4/S4/RS4
 • Audi A5/S5/RS5
 • Audi A6/S6/RS6
 • Audi A7/S7/RS7
 • Audi A8/S8
 • Audi Q2
 • Audi Q3/SQ3/RSQ3
 • Audi Q5/SQ5
 • Audi Q7/SQ7
 • Audi Q8/SQ8/RSQ8
 • Audi TT/TTS/TTRS

Interesse? Neem contact met ons op.

Bang & Olufsen Avanced Sound Audi A6 4G Avant

In deze schitterende Audi A6 Avant 4G 3.0 TDI BiTurbo hebben wij van VAGcoding.NL het reeds originele Bose systeem wat er af fabriek in zat vervangen voor het complete OEM Bang & Olufsen Advanced Sound pakket. Reden voor deze ombouw was dat het Bose systeem te wensen over laat omdat deze klant graag het beste geluid wat er origineel mogelijk is in zijn auto wenste te krijgen.

Audi Bang & Olufsen Advanced Sound

Hiervoor hebben wij gezorgd dat we alle onderdelen van dit pakket hebben kunnen inkopen via onze kanalen om ze incl. inbouw aan deze klant te kunnen leveren en monteren.

Audi Hold Assist
Audi Hold Assist retrofit

Deze A4/S4/RS4 was af fabriek voorzien van bandenspanningscontrole, waardoor deze al voorzien was van de juiste ABS/ESP module om de optie Hold Assist te retrofitten. Wij hebben op deze wagen de bedrading getrokken, aangesloten en de juiste schakelaar in de middenconsole geplaatst. hierna hebben we de Hold Assist geprogrammeerd in de ABS/ESP module. De werking is geheel zoals bij een auto die dit af fabriek zou hebben. De bestuurder kan nu op een helling of voor het stoplicht zijn/haar voet van de rem halen, de auto houdt de rem dan vast totdat er weer gas gegeven wordt. Vragen hierover? Twijfel niet, en stuur ons een bericht!

Hold Assist niet actief

Audi Homelink
Homelink Audi RS4 B8

De eigenaar van deze RS4 B8 wilde een garagedeuropener (Homelink) op zijn auto laten bouwen, een optie die door de vorige eigenaar niet gekozen was. Doordat de eigenaar de auto altijd binnen parkeert, wilde hij af van zijn losse kastjes in de auto. Nadat de eigenaar hiervoor bij ons is gekomen, hebben wij zelf de kabelboom gemaakt, de benodigde afdekkingen in de auto los gemaakt en de HomeLink installatie geplaatst en verbonden met de bedrading in de auto op de orginele aansluitpunten. Toen dit achter de rug was hebben wij de afdekkingen weer terug geplaatst en zijn we de HomeLink installatie in de auto gaan coderen. Het resultaat is op onderstaande afbeeldingen te zien en zegt genoeg, niets minder dan complete OEM integratie is hetgeen dat wij geleverd hebben aan de klant. De klant heeft er weer een extra optie bij.

Audi Homelink

Audi Stuurwissel
Stuurwissel Audi A6 4G Allroad

Deze A6 4G Allroad kwam bij ons langs voor een nieuw stuur. Het huidige stuur was al voorzien van leder en multifunctionele knoppen. De eigenaar wilde graag hetzelfde stuur met schakelflippers in zijn A6 hebben. Nadat wij de auto eerst hebben uitgelezen, zijn we aan de slag gegaan. We hebben eerst het oude stuur met airbag uitgebouwd en daarna het nieuwe stuur erin gezet en deze juist gemonteerd inclusief airbag. Daarna hebben we de flippers geactiveerd in de software van de auto en een testronde gemaakt, het stuur werkt perfect zoals af-fabriek.Luchtveringverlagen
Verlagen Adaptive Air Suspension (AAS)

Wanneer uw auto is voorzien van af fabriek (AAS) Adaptive Air Suspension (luchtvering) is het mogelijk om deze softwarematig verder te verlagen. Deze verlaging zorgt voor enerzijds beter weggedrag en anderzijds betere looks. Standaard is een auto met luchtvering op zijn laagste stand zo’n 35mm verlaagd. Wanneer wij de AAS verder gaan verlagen kunnen wij dit tot zo’n 20mm extra verlagen afhankelijk van het type auto. Verder blijft via Audi Drive Select of Porsche Drive Mode de mogelijkheid om zelf de auto hoger en lager te kunnen zetten.

Adaptive Air Suspension wordt bij Audi en Porsche geleverd in combinatie met actieve dempers. Deze dempers kunnen door middel van elektromagneten harder en zachter gezet worden. Nadat wij de auto verlaagd hebben neemt de hardheid van de actieve dempers [...]

DVD (VIM) Vrijschakelen

Veel nieuwe voertuigen van Audi, VW, Skoda & Seat worden geleverd met een prachtig (navigatie)scherm waar u verschillend videomateriaal op kunt afspelen. Echter, u kunt enkel gebruik maken van deze functie als het voertuig stilstaat, zodra u een snelheid van meer dan circa 5 km/h behaald gaat het beeld op zwart (het geluid van de video blijft echter nog wel hoorbaar). Hiervoor bied DVD (VIM) Vrijschakelen de uitkomst.

Wilt u of u medepassagiers toch kunnen genieten van video (TV, DVD-films, AVI-bestanden, MP4-bestanden) tijdens het rijden, dan hebben wij de ideale oplossing voor u.

Tevens is het vanaf heden mogelijk om de video vrijschakeling te doen op huidige generatie A4/A5 waar het tot voorkort niet mogelijk was. Ook op de nieuwe Q3 (F3), Q5 (FY), A6 (C8), A7 (4K), A8 (D5) en Audi Q8 kunnen wij deze vrijschakelen via de software.

Bij ons is het mogelijk om een aanpassing door te voeren op uw (navigatie)systeem, [...]

Back to top