DSP Optimalisatie

Premium Audio DSP Optimalisatie

 
Is uw auto uitgerust met een af-fabriek Bang & Olufsen, Bose, DynAudio, Canton, Beats of ander Premium Sound Systeem dan kunnen wij u onze Premium Audio DSP optimalisatie aanbieden.
 
 
Van een dergelijk premium audio systeem mag u het allerbeste geluid verwachten maar helaas laten deze systemen voor veel klanten toch nog te wensen over. Met onze maatwerk optimalisatie tillen wij uw premium audio systeem naar een hoger niveau voor de ultieme audio beleving.
 
 
Uw af-fabriek Premium Sound Systeem is uitgerust met een geavanceerde DSP (Digital Sound Processor) die kort gezegd het geluid van uw speakers regelt en aanstuurd. Hierop passen wij de software aan in dit DSP systeem wat zorgt voor een geoptimaliseerde afstelling van het geluidssysteem.
 
 
Deze aanpassing zorgt ervoor dat het systeem de ultieme afstelling krijgt en veel beter gaat klinken. Met name de bas, maar ook het midden en hoog gebied van het geluid krijgt hiermee een aanzienlijke verbetering. Daarnaast krijgt u ook meer dynamiek in het geluid.
 
 
De af-fabriek afstelling van deze Premium Audio Systemen laten helaas nogal wat te wensen over voor de echte audio liefhebber. Daarom hebben wij veel tijd gestoken in het creëren van de optimale afstelling voor uw systeem.
 
 
Wij hebben reeds vele klanten laten ervaren hoeveel beter het audio systeem in hun auto al zonder vervanging van de speakers kan klinken.
 
 
Indien u ook deze optimalisatie van uw Premium Audio Systeem wilt ervaren of meer informatie hierover wilt kunt u met ons contact opnemen.
 
 
 
Premium Audio Systeem DSP optimalisatie is bij VAGcoding verkrijgbaar. Zie onze prijslijst voor meer informatie.
 
 
 

U kunt de Premium Audio DSP optimalisatie verkrijgen op de volgende Skoda modellen:

  • Skoda Karoq
  • Skoda Kodiaq
  • Skoda Octavia
  • Skoda SuperB

U kunt de Premium Audio DSP optimalisatie verkrijgen op de volgende Seat modellen:

  • Seat Ateca
  • Seat Leon
  • Seat Taracco

Back to top